Tema SAMARBETE !

Idag var det en stor dag, första gemensamma träningslördagen för Vallentunas och Sollentunas duktiga U17 tjejer. Denna gång med 17 tjejer från Vallentuna och 6 tjejer från Sollentuna. Södertäljes tjejer hoppas jag kommer nästa gång - så blir Stockholms samarbetet fulländat !!

Dagen var tänkt som en första start att lära känna varandra bättre och samtidigt ha roligt och spela volleyboll. Samling 10,15 i Tellushallen för en liten genomgång och presentation sen var det dax för 2 timmars träning på tre nät. Lunch på Våning 1 och sen tillbaks till hallen för spel i mixade lag. Eftermiddagen bara flöt fram och snart var klockan 16,30 och tid att avsluta. Många skratt och nya kontakter knöts under dagen och det är underbart att se att ni vågar tillsammans. Fortsätt så för då kommer de andra lagen ute i Sverige få det svårt när de möter oss från huvudstaden.

Stort Tack till Christer som ledare från Sollentuna samt tjejerna, Emelie, Gabbi, Linnea, Sara, Karro och Tove, vi ses snart igen hoppas jag. Detta är början på något stort.

Tillsammans är vi starka - Stockholm äger!!

Luciakram/Ingela

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0