Tisdagsträning på höstlovet

Hej,
Tisdagsträning på höstlovet kan vara som en bal på slottet....helt underbart ! Dagen till ära dök dock nio tappar prinsessor upp.... Resten av träningsgruppen tog sig höstlov i soffan, var bortresta eller i Falköping på talangläger (lycka till Frida A och Therese E). Liten utprovning av nya matchtröjor med Keneth sen några pilatesövningar som uppvärmning och lite bollning med fingerslagsteknik. Sen dax för fortsatt slit med servemottagnings teknik..... ytterst nödvändigt för att kunna stoppa Södertäljes hårda välplacerade...

Tjejerna "tjatade" sen till sig att få spela 4-manna med studs....Hanna jublade....de stod ut 20 minuter sen tyckte merparten att det gick för långsamt och vi bröt för 6-manna spel. Tänk att de själva förstår att det är mycket roligare med "riktig" volleyboll !!!

Stor ros till Leyla som pluggat in våra försvars uppställningar och servemottagnings uppställningar sista veckan, nu kommer det fungera bra att spela till nästa sammandrag i Stockholms serien ! Det lönar sig att läsa på mina lappar....kunskap ger trygghet !


Nej nu är det dax att knyta sig.
Hörs
Ingela


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0